5. trinn på isfiske

Fredag 1. april reiste 5. trinn på tur til Nordtjern på isfiske. 22 elever og to voksne var spente på hvordan

fiskelykken var, men håpet var stort da arrangør og isfiskeildsjel Tom Pedersen kunne garantere

at i løpet av dagen ville alle ha fått hver sin. Lykken var derfor stor da den første fisken

nappet allerede få sekunder etter at første krok var sjøsatt..

Aller først var det duket for et lynkurs i hvordan man pilket med informasjon om hva man burde ha på kroken. Så var det bare å finne seg et pilkehull og starte fiskingen. Og ikke mange sekundene etter var den første fisken vel plassert på isen. Gleden var enorm.

Mat må en god fisker ha, så ca. midtveis i løpet av dagen, ble det tent bål for grilling av pølser og annet snadder.

Tom Pedersen holdt sitt ord, og da tiden var inne for å vende snuten hjemover hadde alle fått hver sin fisk, de fleste fikk flere også. En stor takk til Tom Pedersen for sin entusiasme, glede og kyndige veiledning til å få elevene til å bli gode isfiskere.

Les forøvrig intervju med Tom Pedersen fra OA, der han kommer med sine eksperttips for en vellykket isfiske.

Reinsvoll skole

Frøsakervegen 21, 2840 REINSVOLL